PC DESIGN
PC DESIGN

Všade samé svetielka aj po sviatočnom období?

My hovoríme, že určite ÁNO!

Vianočný čas, silvestrovské párty, či novoročné oslavy sú už dávno za nami. Jedným z poznávacích znamení sviatočného obdobia sú svetielka. Svetelná výzdoba exteriérov a interiérov našich príbytkov u väčšiny z nás po 6. januári zhasla. Určite budete s nami súhlasiť, že práve tie svetielka na našich balkónoch, terasách, či záhradkách pútali veľkú pozornosť všetkých okoloidúcich.

Pokračovanie článku

5+ tipov na darčeky pre vášho obchodného partnera, či kolegu v práci

Blíži sa čas Vianoc. Advent už rozžiaril naše domovy a my všade vôkol nás cítime čaro najkrajších sviatkov roka. Je to obdobie, kedy v našom srdci zavládne pokoj a láska. Zároveň je to čas vzájomného obdarúvania. 
Súčasťou predvianočných dní je aj nákup vianočných darčekov. Obdarovať tých najbližších, rodinu a priateľov, je zvyčajne jednoduchšie, pretože s nimi trávime viac času a poznáme ich priania. Avšak nájsť vhodný darček pre našich obchodných partnerov, či kolegov je už ťažšia úloha! 
V prvom rade si treba položiť otázku, čo spája pracovný kolektív? Je to firma, resp. spoločnosť, v ktorej pracujete, alebo s ktorou obchodujete. Každá spoločnosť si vytvára firemnú identitu, ktorej nevyhnutnou súčasťou je firemné logo. Čo poviete na to, keby ste firemné logo premietli aj do darčeka?! Možnosti sú rozmanité! V nasledujúcich riadkoch Vám ponúknete 5+ tipov na darčeky pre ľudí z vášho pracovného prostredia.

Pokračovanie článku

Prečo je potrebné mať logo v krivkách pre výrobu 3D reklamy?

Prečo je potrebné mať logo v krivkách pre výrobu 3D reklamy?

Aké to je vlastne logo? Čo sú to krivky? Prečo je dôležité mať logo v krivkách pre reklamné účely? Na tieto a mnohé ďalšie otázky sa dozviete odpovede v nasledujúcich riadkoch.

Pokračovanie článku

3 kroky k vášmu 3D logu

Nevyhnutnou súčasťou úspešného fungovania akéhokoľvek biznisu v dnešnej dobe je reklama. Jej súčasťou je, samozrejme, online marketing, avšak každú firmu pri prvom kontakte reprezentuje jej logo, ktoré ju identifikuje a odlišuje od ostatných. Prvý dojem je vraj povrchnou zložkou vnímania jednotlivca, napriek tomu významnou, pretože výrazne ovplyvňuje celkový dojem. Ak ste tí, ktorí chápete dôležitosť firemnej identity a svoje logo už máte, je najvyšší čas jeho podobu zhmotniť do 3D verzie. Vaše 3D logo sa stane významným estetickým a reprezentačným prvkom firemných priestorov. V troch jednoduchých krokoch Vám ukážeme vašu cestu k 3D logu od prvého kontaktu až po samotnú realizáciu.

Pokračovanie článku

Napísali o nás

Takú reklamu chce mať každá firma. 3D logá a nápisy dávajú priestorom nový rozmer.

Pokračovanie článku

Personalizované predmety s vaším logom – odlíšte sa od ostatných

V nasledujúcom článku sa dozviete, ako sa firemné logo alebo obľúbený motív môže stať súčasťou originálnych reklamných predmetov, vďaka ktorým sa odlíšite od ostatných a podčiarknete svoju firemnú identitu.

Pokračovanie článku

Plexisklo v hlavnej úlohe luxusného 3D loga

Plexisklo je materiál vhodný pre náročného klienta.

Pokračovanie článku

Naše 3D logo na hasičskej zbrojnici

Dnes sme namontovali 3D logo (text a erb) z PVC materiálu – palfoam na Hasičskú zbrojnicu v Dražkovciach.

Pokračovanie článku

image/svg+xml image/svg+xml image/svg+xml